Станови

Куќи

Понуда на куќи

17141641_500295530359001_91237145_nЗа изнајмување

Се изнајмува барака во Кисела Вода

Кисела Вода

  • 68m2
  • 2спални
  • 3соби

Деловен простор

Понуда на деловен простор

32104787_10211778214190187_1381289026018869248_nДеловен простор
IMG_4482Деловен простор
imagehandler-3-Деловен простор

Се издава празен стан во Центар

Центар

  • 54m2
  • 1спални
  • 2соби
IMG_4227Деловен простор