За Нас

Агенцијата за недвижности АВА ДОМ е вашиот сигурен партнер за трговија и посредување со недвижности. Нашиот тим се состои од образовани, млади и амбициозни агенти чија цел е на брз и квалитетен начин да ги задоволи башите барања.

Во нашата работа ние инсистираме на задоволство на двете страни за фер соработка. Кај нас секој клиент заслужува посебно внимание и неговите барања се над се.