Се издава деловен простор во Кисела Вода

Деловен простор
IMG_4482

Општи информации

Се издава деловен простор во Кисела Вода со површина од 470 м2 во близина на општината. Просторот е на мезанин  комплетно е реновиран, има централно парно, 2 санитарни чвора, 1 купатило и 20 канцеларии. Цена 1500 евра+18%ДДВ. Шифра 0558.  Агенција за недвижности АВА ДОМ 078293010     070360613

Карактеристики

реновиран

Квадратура - 470 m2

Соби - 20

Купатило - 1

Кат - мезанин

Паркинг - да

Греење - Централно парно