Се издава деловен простор во Кисела Вода

Деловен простор
IMG_4227

Општи информации

Се издава деловен простор во Кисела Вода (Рампа) со површина од 62 м2, два  тоалети и централно парно. Цена 420 евра месечно. Шифра 0800

Карактеристики

нов

Квадратура - 62 m2

Купатило - 2

Паркинг - да

Греење - Централно парно