Се издава деловен простор (Зграда) во Автокоманда

Деловен простор
15325217_1357844057600130_4590964938946882581_o

Општи информации

Се издава деловен простор (Зграда) во Автокоманда во непосредна близина на гимназијата Панче Арсовски. Деловниот простор е на 4 ката, со 2 влеза и  површина од 3800 м2. Погоден е за старски дом, хотел, факултет, училиште, клиника. Греењето е централно и има паркинг простор од 2500 м2. Цена 3 евра/м2. Шифра 0661. Агенција за недвижности АВА ДОМ 078293010     070360613

Карактеристики

стара зграда

Квадратура - 3800 m2

Паркинг - да

Греење - Централно парно