Се изнајмува трособен стан

За изнајмување
img_1617

Општи информации

Се изнајмува трособен стан во нова зграда,во населба Тафталиџе со површина од 110 м2. Цена 450 евра месечно. Шифра 0007

Карактеристики

Квадратура - 110 m2

Соби - 3

Спални - 2

Купатило - 2

Кат - Приземје

Дворно место - да m2

Паркинг - Да

Гаража - Нема m2

Греење - на струја

Тераса - 3