Се изнајмува барака во Кисела Вода

За изнајмување
17141641_500295530359001_91237145_n

Општи информации

Се изнајмува реновирана барака во Кисела Вода (11 Октомври) со површина од 68 м2. Бараката располага со дневна, кујна, 2 спални, купатило, тераса и двор. Цена 165 евра. Шифра 0230

Карактеристики

реновирана

Квадратура - 68 m2

Соби - 3

Спални - 2

Купатило - 1

Дворно место - да m2

Паркинг - да

Греење - струја

Тераса - да