СЕ ИЗНАЈМУВА ДВОСОБЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

За изнајмување
118743089_2763265463955090_1160406710035455229_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ  изнајмува опремен двособен стан во Кисела Вода во близина на Општината со површина од 40 м2. Станот е на 7 кат со лифт и располага со ходник, дневна со трпезарија, посебна кујна, спална соба, купатило и тераса. Греењето е со централно парно. Цена 150 евра месечно. Шифра 3036. Телефон за контакт 078293010       070360613

Карактеристики