СЕ ИЗНАЈМУВА ДВОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

За изнајмување
118731438_310801227034839_5268226433377421913_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ изнајмува комплетно опремен двособен стан во Центар во близина на Методистичко Еванѓелистичка Црква на 1 кат. Станот е со површина од 42 м2 и располага со ходник, дневна со кујна, спална соба, купатило и тераса. Греењето е со централно парно. Цена 250 евра месечно. Шифра 3037. Телефон за контакт 078293010            070360613

Карактеристики