Се изнајмува двособен стан

За изнајмување
se-izdava-stan-vo-karpos-4

Општи информации

Се изнајмува двособен стан во Карпош 4 со површина од 40 м2. Цена 250 евра месечно. Шифра 0022.

Карактеристики

Квадратура - 40 m2

Соби - 2

Спални - 1

Купатило - 1

Лифт - да

Тераса - да