Се изнајмува деловен простор 204м2 над Црвен Крст

Деловен простор
20170518_085637

Општи информации

Се изнајмува деловен простор со површина од 204 м2 во Центар над Црвен Крст. Има 6 канцеларии без мебел, сала за состаноци, фоаје, комплет опремена кујна и тоалет. Во сите простории има клими и централно парно греење а влезот е преку лифт и скали, со можност за влез и од задната страна преку паркингот на ЗОИЛ. Цената е по договор зависно од времетраењето на изнајмувањето. За повеќе информации јавете се на 070 360 613 и 078 29 30 10.

Шифра 1112

 

Карактеристики

Квадратура - 204 m2

Соби - 8

Купатило - да

Кат - 4

Лифт - да

Греење - Централно парно