Се изнајмува ексклузивен стан

За изнајмување
eksluziven-stan-vo-centar-bunjakovec-10

Општи информации

Се изнајмува ексклузивен полунаместен стан, со комплет кујна и купатила во Центар. Станот е со површина од 180 м2. Цена 1100 евра месечно. Шифра 0033.

Карактеристики

нова зграда

Квадратура - 180 m2

Купатило - 2

Кат - 7/7 дуплекс

Паркинг - да

Лифт - да

Тераса - да