СЕ ИЗНАЈМУВА КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ

За изнајмување
110917006_3135821456512219_816204453673867820_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ  изнајмува комплетно опремен стан во Аеродром во близина на поликлиника Јане Сандански со површина од 33 м2 на 3 кат со лифт. Станот е со посебна спална соба и греењето е со центрано парно. Цена 170 евра месечно. Шифра 3030. Телефон за контакт 078293010    070360613

Карактеристики

Квадратура - 33 m2