СЕ ИЗНАЈМУВА КОМФОРЕН ДВОСОБЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

За изнајмување
100479072_278616843327069_6031853225848602624_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ  изнајмува опремен комфорен двособен стан во Кисела Вода во близина на училиштето Круме Кепески со површина од 62 м2. Станот е на 1 кат и располага со ходник, дневна, трпезарија, кујна, спална соба, 2 тераси и купатило. Греењето е централно. Цена 180 евра месечно. Шифра 0515. Агенција за недвижности АВА ДОМ 078293010     070360613

Карактеристики

Квадратура - 62 m2

Соби - 2,5

Спални - 1

Купатило - 1

Кат - 1

Паркинг - да

Греење - централно парно

Тераса - 2