СЕ ИЗНАЈМУВА НОВА ГАРСОЊЕРА ВО АЕРОДРОМ

За изнајмување
100818045_592792644922872_8420236388275847168_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ  изнајмува нова празна гарсоњера во Аеродром во близина на поликлиника Јане Сандански. Гарсоњерата е со површина од 24 м2 на 3 кат со лифт. Греењето е на централно парно. Цена 140 евра месечно. Шифра 3024. Агенција АВА ДОМ  078293010    070360613

Карактеристики

нов

Квадратура - 24 m2

Соби - 1

Купатило - 1

Кат - 3

Лифт - да

Греење - централно парно

Тераса - да