СЕ ИЗНАЈМУВА НОВА КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕНА ГАРСОЊЕРА ВО НОВО ЛИСИЧЕ

За изнајмување
115635964_3167821663306165_1908713185258643221_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ изнајмува нова комплетно опремена гарсоњера во Ново Лисиче во близина на трговскиот центар Лиса. Гарсоњерата е со поврина од 30 м2 на 5 кат со лигт. Греењето е на струја. Цена 150 евра месечно. Шифра 3032. Телефон за контакт 078293010     070360613.

Карактеристики

Квадратура - 30 m2