СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ

За изнајмување
71704052_2369609339972365_8415191347891273728_n

Општи информации

Се изнајмува нов двособен стан во Аеродром (Тобако 2) со површина од 44 м2 на 1 кат со лифт. Станот е опремен само со елементи од кујна. Греењето е централно. Цена 200 евра месечно со вклучена гаража. Шифра 0856. Агенција за недвижности АВА ДОМ 078293010    070360613

Карактеристики

нов

Квадратура - 44 m2

Спални - 1

Купатило - 1

Кат - 1

Гаража - ДА m2

Лифт - да

Греење - централно парно

Тераса - да