СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

За изнајмување
121822260_394926368190418_3205325032964324860_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ изнајмува  нов  двособен стан  во Кисела Вода во близина на Економското училиште на 2 кат со лифт. . Станот е со површина од 35 м2 и располага со дневна со кијна, спална соба, купатило и тераса. Греењето е на струја. Цена 165 евра месечно. Шифра 3040. Телефон за контакт 078293010      070360613

Карактеристики