СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО КОЗЛЕ

За изнајмување
71120399_784013842014551_3077015554125463552_n

Општи информации

Се изнајмува нов двособен стан во Козле во близина на Кам маркет со површина од 44 м2 на приземје. Станот се изнајмува празен само со елементи од кујна, греењето е на сопствено парно на котле. Цена 150 евра месечно. Шифра 0859. Агенција за недвижности АВА ДОМ 078293010    070360613

Карактеристики

нов

Квадратура - 44 m2

Соби - 2

Спални - 1

Купатило - 1

Кат - приземје

Греење - сопствено парно

Тераса - НЕ