СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО МИЧУРИН

За изнајмување
143692953_2781565615392123_4415678790460728824_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ изнајмува нов двособен стан во Мичурин со површина од 45 м2 на приземје. Станот е со посебна спална соба и се изнајмува празен. Греењето е централно. Цена 160 евра месечно со вклучено паркин место. . Шифра 3042. Телефон за контакт 078293010    070360613

Карактеристики