СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ПОРТА КОЗЛЕ

За изнајмување
80484060_2269249453177154_9193577599614320640_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ изнајмува нов двособен стан во Порта Козле со површина од 52 м2 на 2 кат со лифт. Станот е комплетно опремен и располага со дневна со трпезарија, кујна, спална соба, купатило и тераса. Греењето е со инвертер клима и сопствено парно на струја. Цена 250 евра месечно со вклучено паркинг место. Шифра 3045. Телефон за контакт 078293010      070360613.

Карактеристики