СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ

За изнајмување
145778499_177500620383778_4567810794334484862_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ  изнајмува нов  невселуван  двособен стан во Тафталиџе на улица Прашка. Станот е со површина од 58 м2 на 5 кат со лифт и располага со дневна заедно со трпезарија и кујна, спална соба, купатило и тераса.  Греењето е централно. Цена 320 евра месечно. Шифра 3041.  Телефон за конатакт 078293010       070360613

Карактеристики