СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ

За изнајмување
81115756_978646485840555_6998614969352716288_n

Општи информации

Се изнајмува нов празен, невселен трособен стан во Аеродром (Тобако 2) со површина од 55 м2 на 1 кат со лифт. Сранот располага со дневна со кујна, 2 спални соби, купатило и тераса. Цена 230 евра месечно. Шифра 3000. Агенција за недвижности АВА ДОМ 078293010    070360613

Карактеристики

нов

Квадратура - 55 m2

Спални - 2

Кат - 1

Лифт - ДА