СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ(ТОБАКО 2)

За изнајмување
IMG_5517

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ  изнајмува нов трособен стан во Аеродром (Тобако 2) со површина од 53 м2 на 3 кат со лифт. Станот е опремен со елементи од кујна и електрика и погоден е и за живеење и за канцеларии. Греењето е централно. Цена 250 евра месечно. Шифра 3046. Телефон за контакт 078293010    070360613

Карактеристики