СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО МИЧУРИН

За изнајмување
142739811_161724788846923_578534083030195506_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ изнајмува нов трособен стан во Мичурин со површина од 63 м2 на приземје. Станот се изнајмува само за деловна намена (за канцеларии). Греењето е со централно парно. Цена 250 евра месечно. Шифра 3047. Телефон за контакт 078293010     070360613.

Карактеристики