СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

За изнајмување
143547454_695933387951843_3433975558421937281_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ  изнајмува нов, комплетно опремен, трособен стан во Центар спроти МВР на 8 кат со лифт. Станот е со површина од 80 м2 и располага со ходник, дневна со трпезарија и кујна, спална соба, детска соба, купатило, тоалет и 2 тераси. Греењето е централно. Цена 550 евра месечно со вклучена гаража. Шифра 3048. Телефон за контакт 078293010     070360613.

Карактеристики