СЕ ИЗНАЈМУВА ПОНОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

За изнајмување
110615391_289089735635394_4976963917017990125_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ изнајмува понов двособен стан во Кисела Вода во близина на Економското училишт на 3 кат со лифт.. Станот е со површина од 60 м2 и се изнајмува празен (само со елементи од кујна). Станот располага со дневна со трпезарија, кујна, спална соба, купатило и тераса. Цена 150 евра месечно. Шифра 3029. Телефон за контакт 078293010 070360613

Карактеристики

Квадратура - 60 m2