СЕ ИЗНАЈМУВА РЕНОВИРАН ДВОСОБЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

За изнајмување
IMG_20190813_204935

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ изнајмува реновиран комплетно опремен двособен стан во Кисела Вода во близина на Економското училиште ( стакларските згради) со површина од 52 м2. Станот е на 1 кат и располага со хоник, дневна со трпезарија, одделна кујна, спална соба, купатило и тераса. Греењето е со клими. Цена 180 евра месечно. Шифра 3031. Телефон за контакт 078293010     070360613.

Карактеристики

Квадратура - 52 m2