СЕ ИЗНАЈМУВА РЕНОВИРАН ТРОСОБЕН СТАН ВО НОВО ЛИСИЧЕ

За изнајмување
110216799_1028410197562102_266255658620631692_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ изнајмува комплетно реновиран трособен стан во Ново Лисиче во близина на Рамстор после Трговскиот Центар Лиса. Станот е со површина од 58 м2 на 1 кат со лифт и располага со ходник, дневна со кујна, спална соба, детска соба, купатило и затворена тераса. Греењето е на централно парно. Цена 240 евра месечно. Шифра 3028. Телефон за контакт 078293010 070360613

Карактеристики

Квадратура - 58 m2