СЕ ИЗНАЈМУВА ТРОСОБЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ

За изнајмување
145973212_1080744842407415_3148097651391138648_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ  изнајмува реновиран, комплетно опремен трособен стан во Аеродром (Вучко) на 6 кат со лифт. Станот е со површина од 60 м2 и располага со ходник, дневна со трпезарија, кујна, спална соба, детска соба, купатило и тераса.  Греењето е со централно парно. Цена 250 евра месечно. Шифра 3050. Телефон за контакт 078293010    070360613.

Карактеристики