Се изнајмува четворособен стан

За изнајмување
stan-vo-blizina-na-city-mall-2

Општи информации

Се изнајмува  стан во населба Козле со површина од 90 м2. Цена 600 евра месечно. Шифра 0025.

Карактеристики

нова зграда

Квадратура - 90 m2

Соби - 4

Спални - 3

Купатило - 2

Кат - 5/7

Паркинг - да

Лифт - да