СИЗНАЈМУВА НОВ ТРОСОСБЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ

За изнајмување
74594783_537903297044471_4176722843431600128_n

Општи информации

Агенција за недвижности АВА ДОМ   изнајмува нов празен трособен стан во Аеродром (тобако 2) со површина од 59 м2 на 2 кат со лифт. Станот располага со ходник, дневна со кујна, 2 спални соби, купатило и тераса. Греењето е на централно парно. Цена 220 евра месечно. Шифра 0880. Телефон за контакт 078293010    070360613

Карактеристики

нов

Квадратура - 59 m2

Соби - 3

Спални - 2

Купатило - 1

Кат - 2

Лифт - да

Греење - централно парно

Тераса - да